Завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності ХНУВС Олексій Сердюк взяв участь у засіданні робочої групи Консультативної місії Європейського Союзу в Україні з психологічного забезпечення правоохоронної діяльності.

Під час обговорення було наголошено на перспективних напрямках вдосконалення психологічного супроводу правоохоронців, а саме: впровадженні новітніх цифрових технологій, в тому числі автоматизованого робочого місця психолога (на основі вже розробленого Національною Гвардією проєкту), побудові віддалених сервісів для скринінгових обстежень особового складу, індивідуальному психологічному супроводі, посиленні зв'язків між науковцями та практиками при роботі з даними, інтеграції у світовий науковий простір.

Взаємодія Харківського національного університету внутрішніх справ і Консультативної місії Європейського Союзу в Україні від початку була плідною і привнесла у правоохоронну діяльність України багато інновацій. Разом із міжнародними партнерами ми рухаємося до перемоги і вдосконалюємо правоохоронну діяльність.

ВЗГ ХНУВС