Доцент кафедри протидії кіберзлочинності факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат технічних наук Петро Клімушин провів профорієнтаційну зустріч у Комунальному закладі «Навчально-виховне об'єднання № 6 "Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання "Натхнення"» м. Кропивницький.

Петро Клімушин зустрівся з заступницею директора з навчально-виховної роботи Людмилою Бойко, класними керівницями випускних класів – Тетяною Жилкіною, Аллою Бонк і випускниками 11-х класів.

Відбулося жваве обговорення питань та особливостей цьогорічного вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ. Петро Клімушин також запросив старшокласників відвідати Дні відкритих дверей, що проводяться університетом в режимі онлайн, і під час яких можна отримати відповіді на всі запитання. Молодь цікавили напрями підготовки та спеціальності, за якими готують поліцейських, умови проживання, працевлаштування тощо. Випускників, які виявили бажання вступити до Харківського поліцейського вишу, було додано до мережі Viber-групи «Абітурієнт ХНУВС 2022».

ВЗГ ХНУВС