Науковці кафедри гуманітариних дисциплін Сумської філії ХНУВС продовжують працювати над професійним удосконаленням. Викладач кафедри Анна Решитько протягом трьох місяців успішно пройшла курси підвищення кваліфікації «Навчання іноземної мови покоління Зет та Альфа».  

У безмежному розвитку сучасного світу перед освітянами нерідко постає запитання: «Якою методикою викладання, якими знаннями психології повинен володіти сучасний викладач у час цифрових технологій?».  Відповідь на ці та багато інших запитань отримали викладачі англійської мови провідних закладів вищої освіти України, члени ТЕСОЛ на унікальних вебінарах курсу «Навчання іноземної мови покоління Зет та Альфа», які на високому професійному рівні провела директор Освітнього Центру «Інтерклас» Educational centre "Interclass" / Освітній центр " Інтерклас", віце-президент TESOL-UKRAINE TESOL-Ukraine - Марина Цегельська.

Курси підвищення кваліфікації включали такі модулі: студенти цифрового покоління та як їх навчати; як структурувати інформацію для тих, хто вивчає мову, використання категорій та візуальних зображень; розвиток пам’яті та мислення; огляд та аналіз відповідної літератури; підготовка та виконання проєкту.

Після завершення курсу та успішного виконання модульних завдань Анна Решитько отримала сертифікат, що підтверджує успішне проходження курсу та набуті нові знання і навички.

Суимська філія ХНУВС