Доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 кандидатка філологічних наук Наталія Кобилко взяла участь у серії вебінарів з підготовки до національного мультипредметного тесту на платформі іLearn за підтримки «Освіторії» та UNICEF. 

Захід відкрила заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко, яка дала відповіді на низку важливих питань: 1) особливості тестування у 2022 році; 2) основні предмети (українська мова, математика, історія України) і чому саме вони; 3) сервіси для вступників; 4) дати сесій НМТ; 5) обов’язкові кроки майбутніх абітурієнтів; 6) місця проведення тестування.

Продовжив серію вебінарів Єгор Стадний - віце-президент з бакалаврських програм Київської школи економіки, який поділився досвідом написання вдалого мотиваційного листа, що в цьому році є умовою вступу до закладу вищої освіти. Лектор пояснив, для яких спеціальностей він потрібен, на що впливатиме та як його має оцінити приймальна комісія. 

Окрім вебінарів на платформі розміщені онлайн-курси та тематичні тести, що допоможуть випускникам якісно підготуватися до складання НМТ.

ВЗГ ХНУВС