Відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч керівного складу факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ із майбутніми абітурієнтами, які виявили бажання вступити на факультет і навчатися за кошти фізичних та юридичних осіб.

У заході взяли участь декан факультету Оксана Брусакова, помічник ректора університету Віктор Слиш, відповідальний секретар приймальної комісії Марина Давидова, заступники декана та завідувачі кафедр.  

Під час спілкування представники закладу вищої освіти ознайомили майбутніх вступників із перспективами та перевагами навчання на факультеті, а також розповіли про цьогорічні правила прийому на навчання за кошти юридичних і фізичних осіб. На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні фахові відповіді. До заходу підключилися більше 130 осіб.

Завершуючи зустріч, Оксана Брусакова побажала майбутнім абітурієнтам успіхів у складанні мультипредметного тесту, успішного вступу до ХНУВС і зазначила, що такі зустрічі будуть проводитись і надалі.

ВЗГ ХНУВС