Науково-педагогічний склад кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 пройшов онлайн-курс «Дистанційна робота для публічних службовців» на платформі Prometheos.

Курс складався з трьох модулів: «Правові аспекти організації роботи державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у віддаленому режимі», «Організація роботи органів влади у віддаленому режимі» та «Психологічні аспекти роботи органів влади у віддаленому режимі».

За результатами проходження курсу науково-педагогічний склад кафедри розібрався, як саме працює інформація, та яким чином можна створити ефективний  план дій для зручного переходу та подальшої роботи у віддаленому режимі. Особлива увага приділялася одному з найважливіших складників дистанційної роботи – ментальному здоров’ю. Було з’ясовано: як саме створити правильний робочий простір; на що звернути увагу у стосунках з близькими людьми; як не вигоріти під час роботи у віддаленому режимі. 

Під час проходження курсу науково-педагогічний склад кафедри ознайомився із відеолекціями, конспектами, тестовими завданнями, а також із задоволенням долучився до обговорень на форумі та поділився власним досвідом роботи.

За результатами проходження онлайн-курсу науково-педагогічний склад кафедри отримав сертифікати.

ВЗГ ХНУВС