Науково-педагогічний склад кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 продовжує підвищувати рівень професійної майстерності. Так доцент кафедри Олексій Салманов успішно пройшов онлайн-навчання за програмою підвищення кваліфікації з курсу «Боротьба з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення». Курс організований на навчальній платформі Академії фінансового моніторингу за підтримки Міністерства освіти та науки України.

Під час навчання слухачі поглибили свої знання щодо ефективного застосування положень Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу» в діяльності правоохоронних органів (НПУ, Офіс ГПУ, ДБР, НАБУ, САП, СБУ та інших) у сфері запобігання відмиванню коштів, фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення та злочинним доходам тощо. 

За результатами проходження курсу та успішного складання підсумкового електронного тестування Олексій Салманов отримав свідоцтво про підвищення кваліфікації. 

ВЗГ ХНУВС