Гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Правоохоронна діяльність» Law Enforcement кандидатка юридичних наук, професорка Ірина Панова провела для студентів першого курсу онлайн-консультацію щодо підготовки та захисту курсових робіт.

Вона також ознайомила майбутніх правоохоронців зі складовими компонентами програми навчання та можливостями вибору дисциплін у складі Пакету № 1 та Пакету № 2. Ірина Панова зазначила, що одним із інструментів забезпечення якості вищої освіти є право студента на вибір дисциплін при самостійному формуванні певної частини індивідуального навчального плану. Для обрання зазначених Пакетів студентам запропоновано ознайомитися з силабусами навчальних дисциплін.

"Вільний вибір навчальних дисциплін забезпечує академічну свободу студентів і сприяє усвідомленому формуванню персонального шляху реалізації професійного потенціалу здобувачів”, – підсумувала Ірина Панова і подякувала студентам за конструктивні пропозиції та обговорення освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Правоохоронна діяльність».