Представники кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів Харківського національного університету внутрішніх справ, як і тисячі українців, долучилися до потужного волонтерського руху, допомагаючи Збройним Силам України захищати нашу державу від російської агресії.

Завідувач кафедри Владислав Шендрик і професор кафедри Олександр Горбачов надають допомогу лікувальним закладам, ЗСУ з перших днів війни і долучили до цієї роботи друзів і знайомих, що давно мешкають за кордоном. За допомогою французської асоціації # Atraversleurope та, зокрема, нашої колишньої співвітчизниці Ольги Бранко, було придбано обезболюючі препарати, перевʼязочні матеріали, турнікети, хірургічні перчатки, халати, що були доправлені до хірургічного відділення Міської клінічної лікарні № 2 ім. професора О. О. Шалімова м. Харків та до підрозділів територіальної оборони. За словами Владислава Шендрика, допомога лікарням, де відновлюють здоровʼя і сили наші бійці, триватиме й надалі. «Вже за кілька днів очікується ще одна партія медичних препаратів і засобів, які замовили лікувальні заклади, зазначив Владислав Шендрик. Керівництво Харківського національного університету внутрішніх справ всіляко сприяє будь-якій волонтерській діяльності представників нашого університету». «Допомагаємо і підтримуємо наших воїнів, - говорить Олександр Горбачов. - Маємо робити усе, щоб наші визволителі швидше одужували й набиралися сил». 

Усі ми, віддаючи свій час і свої ресурси, допомагаючи грошима, логістикою або навіть порадами, наближаємо мир на нашій землі та в усьому світі.

ВЗГ ХНУВС