Відбулось онлайн-засідання кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 ХНУВС із використанням платформи Google Meet. 

Були обговорені робочі питання діяльності кафедри, серед яких – забезпечення освітнього процесу в умовах воєнного стану; профорієнтаційна, а також наукова робота кафедри. Окрема увага була приділена роботі кураторів.

Під час засідання було обговорено пропозиції на проєкт освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Правоохоронна діяльність» (правоохоронна діяльність), що надійшли від кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету № 6 та студентів 2 та 3 курсів факультету № 6, що навчаються за спеціальністю "Правоохоронна діяльність". Зазначені пропозиції стосуються компонентів освітньо-професійної програми та їх логічної послідовності, а також фахових компетентностей, які мають набути здобувачі вищої освіти.

Зважаючи на необхідність забезпечення освітньої діяльності у ХНУВС, завідуюча кафедри Ірина Панова особливу увагу приділила важливості продовження якісного навчального процесу у дистанційному форматі через платформу Moodle.