На факультеті № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено онлайн-зустріч науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти університету з ІТ-спеціалістом Дмитром Тепловим, який понад 20 років працює в IT-підрозділах Temple University (Філадельфія, США).

У заході взяли участь представники кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 та кафедри протидії кіберзлочинності факультету № 4, а також курсанти та студенти університету, які навчаються за спеціальністю 125 «Кібербезпека».

Захід відкрила деканеса факультету № 6 Оксана Брусакова. Вона привітала учасників зустрічі та наголосила, що вивчення закордонного досвіду завжди є корисним не тільки для працівників ЗВО, але й здобувачів вищої освіти.
Дмитро Тепловий розповів про свою роботу, про університет, в якому він працює, а також надав рекомендації, яких необхідно дотримуватися під час користування інтернетом, щоб мінімізувати ризики втрати персональних даних. Ним було продемонстровано вебпортал Temple University, способи авторизації на ньому та які можливості мають користувачі цього ресурсу.
Наприкінці зустрічі закордонний фахівець відповів на запитання учасників заходу з прикладами із особистого практичного досвіду.