В інституті післядипломної освіти ХНУВС у режимі онлайн відбулося засідання педагогічної ради, де розглянули низку питань: зміни до методичних матеріалів первинної професійної підготовки поліцейських викладачами інституту з урахуванням воєнного стану в країні; перспективи діяльності інституту під час воєнного стану; актуальність запровадження дистанційної форми навчання для слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських в умовах воєнного стану.

Крім того, викладачі циклу загальноправових дисциплін Вікторія Єременко, Сергій Захарченко та Сергій Крутько звітували про участь у міжнародному психологічному форумі «Особистість, суспільство, війна» та у науково-практичній конференції «Проблеми сучасної поліціїстики». Вони внесли пропозиції щодо запровадження отриманого досвіду під час навчання слухачів первинної професійної підготовки поліцейських.

Керівництвом інституту було схвалено надані пропозиції та наголошено на необхідності й надалі брати участь у загальноукраїнському русі волонтерів.