Продовжується набір статей до фахового наукового журналу «Право і безпека».

«Право і безпека» є фаховим виданням, що належить до категорії «Б» із відкритим доступом, метою якого є поширення результатів наукових досліджень як теоретичного, так і практичного характеру в галузях права та безпеки.

Завданнями видання є сприяння дослідникам у здійсненні наукової діяльності, оприлюднення досліджень з актуальних питань права і юридичної психології, протидії злочинності, забезпечення національної безпеки та прав людини, захисту інтелектуальної власності, кібербезпеки, реформування законодавства тощо.

Сучасні виклики та загрози національній безпеці нашої держави обумовлюють необхідність розвитку наукового потенціалу, а також ефективного використання одержаних наукових результатів в усіх сферах суспільного життя.

Основна вимога до представлених рукописів – це новизна матеріалу, оригінальність думок, актуальність теми, належне літературне опрацювання тексту, в тому числі використання наукового доробку зарубіжних дослідників.

Детально з інформацією про порядок оформлення та подання матеріалів можна ознайомитися на сайті видання за посиланням: http://pb.univd.edu.ua/index.php/PB/information/authors.