Гуманітарна допомога, отримана від Клінічної фундації Фортуна, Алабама, США (Fortuna Clinical Foundation) почала надходити до своїх адресатів - ветеранів правоохоронних органів Харківщини, працівників та ветеранів Харківського національного університету внутрішніх справ і членів їх сімей. Ліки, продуктові набори та речі першої необхідності отримали ті, хто опинився в складних життєвих обставинах внаслідок військових дій і не мають можливості евакуюватися з міста.

Гуманітарну допомогу за місцем проживання розвозять: керівник Центру Українсько-Польського розвитку Харківського національного університету внутрішніх справ Микола Пахнін, начальник відділу зв'язків з громадськістю Ірина Щербакова, начальник навчально-методичного відділу Ірина Рязанцева, заступник начальника науково-дослідної лабораторії з проблем наукового забезпечення правоохоронної діяльності та якості підготовки кадрів Олексій Сердюк, начальник відділу соціально-гуманітарної роботи Наталя Машніцька та її заступниця Юлія Лісічкіна,  інші працівники університету та небайдужі громадяни.

Допомагаємо та підтримуємо один одного! Кожен прояв людяності та доброти робить нас міцнішими, а значить - непереможними.

ВЗГ ХНУВС