Завідувачка кафедри соціології та психології факультету № 6 професор Олена Євдокімова, доценти кафедри Лада Чепіга, Катерина Маннапова та Олена Шахова взяли участь у першому вебінарі лекції "Військові злочини. Сексуальне домагання, сексуальне насильство, зґвалтування та відновлююча психотерапія з тими, хто вижив".

Під час вебінару виступив Джанер Бінгьол (Туреччина) - психотерапевт (психодрама, юнгіанство, аналітична), магістр терапії образотворчих мистецтв та кінематографії, PhD, спеціаліст з психотерапії пар і сім'ї, психотравми, засновник та директор Інституту психічного здоров'я доктора Алі Бабаоглу.

Під час вебінару було обговорено особливості роботи зі Стамбульським протоколом, статтями, що визначають злочини проти людини, визначено рівні психологічної допомоги, особливості оцінки симптомів та алгоритм роботи психолога з людиною, що зазнала сексуального насильства.

Організаторами заходу стали ГО "Інститут психології здоров'я", «Українська спілка спеціалістів по роботі з втратою та горем» та «Cпілка психотравматологів України».

ВЗГ ХНУВС