Відбулася перша ознайомча онлайн-зустріч у рамках проєкту «Шкільний двір без наркотиків», організаторами якого є громадська організація «Мир», Український ініціативний рух, Харківський Благодійний Фонд «Благо», Єдина соціальна мережа та Школа наукового лідерства ХНУВС.

До команди проєкту долучилися 24 курсанти 1, 2 та 3 курсів факультету № 1, з якими на початковому етапі реалізації проєкту будуть проведені насичені заняття з метою їх підготовки як тренерів для подальшого проведення просвітницьких лекцій у школах Харкова на теми здорового способу життя, недопущення зловживання алкогольними напоями, вживання наркотичних засобів.

Від організаторів майбутніх тренерів проєкту привітала голова правління громадської організації «Мир», регіональна координаторка всеукраїнської компанії «Молодь вільна від куріння» Жанна Харківська, яка детально ознайомила присутніх з метою, цілями та етапами реалізації проєкту. З вітальним словом до учасників заходу звернувся президент громадської спілки Український Ініціативний Рух, заступник керівника громадської організації «Антинаркотичний молодіжний союз» Денис Берлізев.

На учасників проєкту чекає навчання з навичок здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок в молодіжному середовищі, організації роботи з підлітками та публічних виступів. Кожен буде долучений до практичної реалізації набутих знань під час проведення зустрічей зі школярами та квесту «Наркотики не моя тема».

ВЗГ ХНУВС