У межах вступної кампанії 2022 року 4–10 березня Харківський національний університет внутрішніх справ у взаємодії з партнерами – ОБСЄ, GC3, Департаментом кіберполіції Національної поліції України, Науковим парком «Наука та безпека» – проводить вебквест «КіберХНУВС».

«КіберХНУВС» – це вебквест, який дасть змогу учням технікумів, коледжів, училищ, ліцеїв, шкіл перевірити свої навички у сфері інформаційних технологій та кібербезпеки, виконуючи реальні завдання за різноманітними дисциплінами, – криптографія, стеганографія, реверс-інженирінг та застосування методу OSINT.

Вебквест орієнтований на учнів, які бажають продовжити здобувати знання та практичні навички у кіберсфері, а також отримати можливість здобути вищу освіту на факультеті № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ та розпочати кар’єру у підрозділах Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Переможці вебквесту «КіберХНУВС» будуть нагороджені цінними подарунками.

Для прийняття участі у вебквесті необхідно заповнити електронну анкету-заявку за посиланням: https://forms.gle/FkDy5uzBb6BuDXLp6