Доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Вікторія Доценко разом із начальником відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення ХНУВС підполковником поліції Наталією Новіковою провели бінарне заняття з навчальної дисципліни «Психофізіологія» за темою «Психофізіологічні дослідження із застосуванням поліграфу».

Здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 053 «Психологія», продовжують знайомитися з основними методиками проведення опитування з використанням «детектора брехні» для кращого розуміння механізмів і психофізіологічних процесів, що відбуваються з людиною в цей час.

Щоб розібратися, за яким принципом визначається брехня поліграфом і як він працює, майбутні психологи вивчають нейрофізіологічні процеси, особливості роботи пам'яті і нервової системи в цілому. Під час бінарного заняття першокурсникам показали як здійснюється психофізіологічне дослідження, під час якого синхронно реєструються параметри дихання, електричного опору шкіри, серцево-судинної активності.

ВЗГ ХНУВС