Учасники Школи наукового лідерства ХНУВС курсанти 2 курсу факультету № 1 Владислава Балера та Іван Шкурат взяли участь у розробці та проведенні проєкту від Балаклійської молодіжної ради «ProМолодь».

Провівши соціальне опитування, орієнтоване на молодь Балаклійщини, курсанти разом з іншими членами молодіжної ради, виокремили головні проблеми, які перешкоджають активності молоді, та почали співпрацю з громадою.

Головним завданням стало створення профільної комісії, яка змогла б найбільш точно сформулювати та вирішити питання активізації молодіжної політики. Тому першим створеним проєктом стала організація онлайн-конкурсу фотографій митців Балаклії, де кожен мав змогу поділитися власним мистецтвом, наголосивши на важливій проблемі залучення та активізації молоді до життя міста.

Співпраця курсантів і молодіжної ради допомагає розвивати лідерські якості, навчає на практиці комунікації з населенням та органами місцевого самоврядування, а також формує образ правоохоронця-рушія зміцнення національної єдності навколо творчості та громадського активізму в державі.

ВЗГ ХНУВС