У Харківському національному університеті внутрішніх справ на платформі ZOOM відбувся День відкритих дверей для майбутніх вступників. Тема – «Особливості вступу на навчання до ХНУВС у 2022 році».

У заході взяли участь: проректор університету Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, декани та заступники деканів усіх факультетів, представники структурних підрозділів університету.

В онлайн-спілкуванні взяли участь старшокласники, батьки, вчителі з Дніпропетровської, Чернігівської, Кіровоградської областей та представники секторів організації відбору та проведення атестування поліцейських управлінь кадрового забезпечення відповідних територіальних підрозділів Національної поліції. Обговорювалися питання щодо умов вступу, особливостей навчання та подальшого працевлаштування випускників після закінчення університету. Майбутні абітурієнти цікавилися питаннями порядку подачі онлайн-заяв, вимог до стану здоров’я, нормативами з фізичної підготовки, з яких предметів необхідно складати ЗНО на ту чи іншу спеціальність.

На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС