До Дня усіх закоханих у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ проведено молодіжні заходи, які пройшли у цікавих ігрових формах.

Курсанти другого курсу провели інтелектуально-розважальну програму «Хто зверху?». Команди хлопців та дівчат проявили свої знання у різних конкурсах та вікторинах: пізнавальних, розважальних, музичних, інтелектуальних тощо.

Романтична гра «Ідеальна пара» відбулася серед курсантів та курсанток першого курсу. Гра була насичена веселими конкурсами, цікавими питаннями, жартами та привітаннями.

Після трьохгодинної програми журі, до складу якого увійшли представники студентсько-курсантського парламенту – Вікторія Островерхова, Микола Сіроштан та психологиня філії Наталія Данильченко, – визначило переможців: у конкурсі «Хто зверху?» перемогу здобула команда дівчат – Катерина Даджин, Наталія Самохіна, Аліна Зякун та Єлизавета Шевцова. Ідеальною парою були визначені Вадим Омельченко та Віталіна Горошко. Усі учасники були нагороджені дипломами та заохочувальними смаколиками.

Наостанок, відбувся святковий концерт під гаслом «Кохання – це велика сила». Творча студентська молодь та учасники художньої самодіяльності підготували сучасні українські пісні про чисте і світле почуття – кохання.

Сумська філія ХНУВС