Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 4 Лариса Сазанова взяла участь у серії вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science».

30-годинний цикл (1 ECTS) містив такі теми: «Етика наукових публікацій, Як просувати свої роботи, не порушивши правил?», «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Як наукові публікації впливають на діяльність вчених?», «Наукометрична база даних Scopus. Сервіси, наукометричні показники та тонкощі роботи», «Міжнародна кооперація. Платформи для підвищення наукометричних показників вчених».

Спікер вебінарів Єлизавета Батаєва – спеціаліст науково-навчального центру компанії «Наукові Публікації», висвітлила актуальні аспекти публікаційної діяльності вченого в міжнародних наукометричних базах даних та розкрила головні проблеми, з якими стикаються українські науковці у процесі написання статей для зарубіжних журналів.

За результатами участі у вебінарах Лариса Сазанова отримала сертифікат, нові знання та навички науково-дослідної роботи.

ВЗГ ХНУВС