Курсанти та студенти Харківського національного університету внутрішніх справ беруть участь у кібертурнірі «Битва університетів» із дисципліни «Counter-Strike: Global Offensive». Турнір проходить за участі Федерації кіберспорту України та інформаційної підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Організатором турніру «Битва університетів» є Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця. Про свою участь у заході вже заявили команди Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Українського державного університету залізничного транспорту, Харківської державної академії фізичної культури, Харківського національного медичного університету, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Харківської гуманітарно-педагогічної академії.

Реєстрація здобувачів вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ, які також бажають взяти участь у кібертурнірі, триває до 18 лютого 2022 року. Для цього кіберспортсмени повинні заповнити електронну анкету-заявку за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfE8QPNZtgaIU3TjchAWvvUk8sQ8YK8psRNmid_HC_MnZ-xxQ/viewform

З 21 лютого в університетах-учасниках турніру будуть проходити кваліфікаційні матчі між університетськими командами.

У Харківському національному університеті внутрішніх справ сформовано три команди з числа курсантів і студентів університету. Після участі команд у кваліфікаційних зустрічах, команда-переможець буде захищати честь університету у фінальній частині турніру «Битва університетів», де зберуться команди-переможці з інших університетів Харкова.

Фінал відбудеться 20 березня 2022 року в кіберспортивному клубі Харкова «ZArena».

Із Правила турніру можна ознайомитися за посиланням https://drive.google.com/file/d/1Gm8qnbb1GWvoGfml2iiYkB2CPULm1-CU/view?usp=sharing

ВЗГ ХНУВС