Навчальна практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми підготовки фахівців за ступенем вищої освіти «бакалавр» для підрозділів органів досудового розслідування Національної поліції. За результатами її проходження та з метою напрацювання елементів практичної роботи завдяки моделюванню типової ситуації у курсантів третього курсу факультетів №№ 1, 2, 4 (081 «Право») відбувся захист матеріалів практики на посаді із застосуванням елементів поліцейського квесту. До складу комісії увійшли представники кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1.

Після захисту звітних матеріалів, за умовами сценарію поліцейського квесту, здобувачі вищої освіти отримали ситуативні завдання, пов’язані з прийняттям процесуального рішення у кримінальному провадженні (внесення відомостей в ЄРДР, складання плану досудового розслідування, визначення кола учасників кримінального провадження) і в умовах спеціалізованої навчальної аудиторії продемонстрували здобуті навички.

Комісія оцінила роботу кожного курсанта з урахуванням продемонстрованих навичок знання чинного законодавства, організаторських можливостей та креативного мислення.

ВЗГ ХНУВС