Доцент кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 ХНУВС підполковник поліції Василь Корнієнко разом із представниками сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в Луганській області провели профорієнтаційну роботу в учбових закладах Луганської області.

Працівники відділів кадрового забезпечення управлінь поліції у містах Сєвєродонецьк, Старобєльськ і Попасна провели зустрічі з учнями та педагогічним складом загальноосвітніх шкіл. Вони надали інформаційні матеріали та розповіли про умови вступу та навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП Луганської області майор поліції В’ячеслав Сухарєв зазначив, що профорієнтаційну роботу вони проводять й з молоддю, яка звертається до сектору за консультаціями щодо вступу до закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку кадрів для Міністерства внутрішніх справ України.

ВЗГ ХНУВС