29 випускників курсів первинної професійної підготовки поліцейських інституту післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ сьогодні отримали довідки про завершення навчання. Протягом шести місяців вони опановували спеціальні знання та навички за спеціалізацією «кримінальна поліція», кваліфікацією – «оперуповноважений».

На початку заходу усі присутні хвилиною мовчання вшанували патріотизм, мужність і героїзм тих, хто віддав своє життя за єдність і незалежність України, та правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків, й поклали квіти до пам’ятника.

У заході взяли участь ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор полковник поліції Дмитро Швець, проректор Сергій Бортник, директор інституту післядипломної освіти Дмитро Косінов, постійний та перемінний склад вишу.

Вітаючи випускників, ректор університету зазначив: «Отримані під час навчання знання та навички стануть основою вашої подальшої професійної діяльності. Виконуйте свої обов’язки сумлінно, робіть усе, щоб громадяни відчували себе захищеними й у безпеці. Завжди будьте на боці Закону! Служіть так, щоб вас поважали люди й оберігав Господь Бог!».

За підсумками навчання було вручено відзнаку Андрію Гусєву – кращому викладачу спеціальних дисциплін інституту післядипломної освіти.

Від імені випускників за знання та досвід, отримані під час навчання, керівництву та колективу університету подякувала Ольга Кагітіна й  запевнила, що вони будуть гідно нести службу в лавах Національної поліції України.

Для випускників учасники художньої самодіяльності університету підготували музичний подарунок.

ВЗГ ХНУВС