Кілька років поспіль на базі факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ для майбутніх вступників проводяться  пробні сесії ЗНО.  Можливість випробувати свої знання мають не лише ті юнаки і дівчата, які обрали для подальшого навчання саме поліцейський виш, але й усі старшокласники, що визначаються з майбутньою професією. Багато хто з них, відвідавши Харківський національний університет внутрішніх справ, та ознайомившись з вишем, його факультетами і спеціальностями, приймають рішення вступати саме до нього.

Заступник декана факультету № 6  Костянтин Свердлін під час онлайн-наради із керівником Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександром Сидоренком та заступниками обговорили питання, спрямовані на забезпечення належного рівня  проведення цієї роботи серед майбутніх абітурієнтів.

Нагадуємо, що пробне ЗНО відбудеться у Харківському національному університеті внутрішніх справ 26 березня 2022 року, а основна сесія – протягом травня-червня поточного року.

ВЗГ ХНУВС