Старший викладач кафедри іноземних мов факультету № 4 Анатолій Коршенко разом із  поліцейським логістики  відділу поліції № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області капралом поліції  Софією Комовою провели бінарне заняття для курсантів першого курсу факультету № 1 на тему «Термінові виклики».

Анатолій Коршенко ознайомив курсантів із класифікацією викликів, що надходять до поліції, та з роботою оператора, який оцінює серйозність ситуації та рівень безпеки. Софія Комова розповіла курсантам про те, які виклики вважаються терміновими, як сигнал тривоги з місця події передається на пульт централізованого спостереження поліції та як за отриманим сигналом виїжджає наряд реагування поліції охорони. Зацікавленість курсантів викликала інформація про такий швидкий засіб забезпечення безпеки як кнопка термінового виклику поліції (стаціонарна або мобільна у вигляді брелка).

Проведення бінарних занять із залученням фахівця-практика дають можливість курсантам вивчати та засвоювати навчальний матеріал не лише теоретично, але й знайомитися з практичною діяльністю різних підрозділів правоохоронних органів.

ВЗГ ХНУВС