Викладачами циклу спеціальних дисциплін Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Сумської філії ХНУВС старшим лейтенантом поліції Едуардом Кодаком та Вадимом Семеноженком було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Фізична підготовка (тактика самозахисту)» на тему «Захист від нанесення ударів руками та ногами (блоки, больові прийоми)» за участі інструктора відділу професійного навчання УКЗ ГУНП в Сумській області старшого сержанта поліції Максима Юрія.

На початку заняття інструктор розповів про важливість проведення інструктажу з питань дотримання заходів особистої безпеки під час проведення практичних занять та попередження травматизму.

Максим Юрій ознайомив слухачів із порядком проведення інструктажу безпосередньо в підрозділах ГУНП в Сумській області під час занять у системі службової підготовки поліцейських. Слухачам було продемонстровано способи захисту від ударів, затримання правопорушника при підході спереду та збоку. Отримані знання допоможуть бути готовим до виконання завдань поліції, особливо в екстремальних ситуаціях.

Сумська філія ХНУВС