Доцент кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Радченко провів профорієнтаційні заходи у Харківській гімназії № 46 імені М.В. Ломоносова.

Під час зустрічі з учнями 11 класу викладач надав вичерпну інформацію про можливості щодо отримання спеціалізованої вищої юридичної освіти та спеціальностей за іншими напрямами у Харківському національному університеті внутрішніх справ за рахунок бюджетних коштів та на контрактній основі. Було наголошено на перевагах навчання в університеті, зокрема, щодо гарантованості подальшого працевлаштування курсантів в органах і підрозділах Національної поліції України після закінчення поліцейського вишу. Викладач розповів і про можливості щодо самовдосконалення та особистісного розвитку курсантів і студентів у наукових гуртках, спортивних секціях, художній самодіяльності та волонтерській роботі.

Олександр Радченко запросив учнів випускного класу взяти участь у майбутніх Днях відкритих дверей ХНУВС, щоб мали змогу поспілкуватися з керівництвом вишу, більше дізнатися про факультети та спеціальності й поставити запитання, які їх найбільше цікавлять.

Наприкінці зустрічі одинадцятикласники ставили багато запитань щодо особливостей вступу до вишу, навчання у ньому та проходження служби в поліції.

ВГ ХНУВС