Тема міжнародного оцінювання рівня володіння англійської мови стає все більш актуальною серед викладачів кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС. Доцентка кафедри Валентина Почуєва, старші викладачі цієї ж кафедри Анатолій Коршенко, Любов Русанова та Лариса Сазанова взяли участь у вебінарі «Оцінювання читання та письма на А1» (“Assessing Reading and Writing at A1”) у рамках Кембриджського проєкту оцінювання для викладачів англійської мови.

Спікерка заходу, досвідчена спеціалістка у складанні іспитів з англійської мови Сара Елліс розповіла про роль оцінювання в процесі викладання та навчання й ознайомила учасників вебінару з принципами міжнародних стандартів оцінювання та використанням Cambridge English Qualifications, як інструменту досягнення найвищих стандартів освіти.  

Учасники вебінару отримали практичну інформацію про останні тенденції у сфері міжнародного незалежного оцінювання та рекомендації для ефективної екзаменаційної підготовки. Після завершення вебінару викладачі отримали сертифікати.

ВЗГ ХНУВС