За ініціативи доцента кафедри правового забезпечення господарської діяльності Олексія Шуміло у науковій бібліотеці університету відбулися практичні заняття  для студентів факультету № 6 з освоєння повнотекстової бази даних «Законодавство України», що знаходиться на офіційному вебпорталі Верховної Ради України, а також знайомство з бібліотекою, її електронними інформаційними ресурсами.

Екскурсію науковою бібліотекою провела начальниця відділу інформаційно-електронних ресурсів та сервісів Надія Оністрат, яка навчила студентів навичкам пошуку в електронному каталозі та електронній бібліотеці, ознайомила із сервісами бібліотеки. Зацікавленість студентів викликали інституційний репозитарій ХНУВС, база навчально-методичних матеріалів та бібліотечний портал, реєстрація на якому дозволяє отримати не лише списки літератури, але й повнотекстові електронні видання.

Окрему увагу на заняттях було приділено знайомству студентів з основними принципами академічної доброчесності та їх дотриманням здобувачами вищої освіти.

Отримані знання та навички допоможуть молоді в подальшому навчанні.

ВЗГ ХНУВС