Завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Ольга Гетманець разом із доцентками кафедри, кандидатками юридичних наук Іриною Антол і Дар’єю Коробцовою провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 62 Харківської міської ради Харківської області.

Представниці факультету провели бесіду на тему «Вступ на навчання до ХНУВС» та ознайомили молодь зі спеціальностями, умовами навчання, матеріально-технічною базою університету, правилами прийому, організацією побуту та дозвілля студентів. У заході взяли участь учні 10-х класів разом із класним керівником Вадимом Гряником.

Ірина Антол розповіла про юридичну клініку та гендерний центр ХНУВС, у діяльності яких активну участь беруть науково-педагогічні працівники та студенти факультету № 6, практикуючі юристи, психологи, соціологи та фахівці інших галузей.

Доцентки кафедри приділили особливу увагу тому, що на факультеті № 6 готують фахівців за декількома спеціальностями, зокрема підготовка фахівців ступеня вищої освіти «бакалавр» здійснюється на базі повної загальної середньої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Школярі також переглянули відеоролики про ХНУВС та факультет № 6. Представниці університету звернули увагу майбутніх абітурієнтів на переваги навчання у поліцейському виші, на можливості й перспективи подальшого професійного зростання, а також запросили їх на дні відкритих дверей.

ВЗГ ХНУВС