Доцентка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Ірина Антол пройшла онлайн-курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus та отримала сертифікат.

Курс складався з відеолекцій, додаткових матеріалів до лекцій, практичних завдань, тестів для самоперевірки набутих знань, корисних посилань. Під час навчання розглядалися питання критичного та системного мислення, здатності логічно обґрунтовувати позицію, творчості, ініціативності, здатності оцінювати ризики, приймати рішення, розв’язувати проблеми тощо.

Курс розрахований на всіх, хто хоче дізнатися про теоретичні аспекти академічної доброчесності та про фактори, що безпосередньо впливають на культуру академічної доброчесності здобувачів вищої освіти; навчитися застосовувати теоретичні знання на практиці у викладанні та науковому керівництві.

Отримані знання будуть застосовані у рамках навчальних курсів, що викладаються кафедрою правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС