Курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ допомогли працівникам ГУНП в Харківській області розшукати осіб, які причетні до псування дорожнього знаку. У мережі Інтернет користувачі поширили відеозапис, на якому юнак за підтримки свого товариша (автора відеозапису) навмисно псує знак дорожній на одному з автошляхів Харківської області.

Учасники університетського навчально-тренувального центру протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору – курсант 1-го курсу факультету № 4 (кіберполіції) рядовий поліції Дмитро Ющук та курсант 2-го курсу цього ж факультету рядовий поліції Дмитро Маляренко під керівництвом старшого викладача кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 (права та масових комунікацій) Олексія Рвачова, за допомоги працівників Ситуаційного центру ГУНП в Харківській області оперативно зібрали дані щодо осіб, які можуть бути причетні до цього правопорушення.

Отриману інформацію було оперативно передано працівникам ювенальної превенції, а також поліцейським офіцерам Пісочинської територіальної громади Харківської області, під наставництвом яких зараз проходить навчальну практику курсант 2-го курсу факультету № 1 (слідства) рядовий поліції Олександр Редкач.

Працівники поліції за участі курсанта університету швидко розшукали осіб, які скоїли правопорушення. На обох юнаків було складено протоколи про скоєння адміністративних правопорушень. У присутності поліцейських юнаки встановили знак на місце.

ВЗГ ХНУВС