Представники закладу вищої освіти розповіли про філію та особливості навчання, ознайомили з перспективами працевлаштування після отримання диплому.

У заході взяли участь: директор філії, доктор юридичних наук професор, заслужений юрист України Сергій Лукаш та провідний фахівець філії – відповідальна за вступну кампанію Цвітана Баранова. До заходу підключилися близько 100 локацій, які охопили учасників з різних міст Сумської області. Представники закладу вищої освіти розповіли про філію та особливості навчання, ознайомили з перспективами працевлаштування після отримання диплому. Учасникам заходу також продемонстрували здобутки філії у навчальній та науковій роботі, її матеріально-технічну базу, представили відеоролик про заклад вищої освіти, ознайомили з покроковою інструкцією щодо етапів вступу до Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ. Захід тривав 2 години у форматі «запитання-відповідь».

Враховуючи карантинні обмеження та необхідність в інформуванні вступників, заходи у форматі онлайн-зустрічі проводитимуться й надалі.

Сумська філія ХНУВС