У Харківському національному університеті внутрішніх справ пройшла атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету № 3, які навчаються за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність». Знання слухачів магістратури оцінювалися з урахуванням теоретичних знань і проходження поліцейського квесту.

Проходження поліцейського квесту передбачало вирішення слухачами ситуаційних завдань в умовах, максимально наближених до реальних. Під час проходження поліцейського квесту зверталася увага не тільки на правильність дій поліцейського з точки зору нормативного врегулювання його дій, а й на дотримання алгоритмів поводження у різних ситуаціях, забезпечення власної безпеки та безпеки громадян, а також на порядок та правила оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення у відпрацьованих ситуаціях.

До складу комісії увійшли представники кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3, кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1, а також практичний працівник – старший інспектор ВЮП УПД ГУНП в Харківській області капітан поліції Олександра Карась.

ВЗГ ХНУВС