Учасники Школи наукового лідерства курсанти 1 та 2 курсів факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Юля Шелест, Євген Шевченко, Володимир Іщенко, Дмитро Осадчук, Олександр Курілкін, Олександра Ісаєва відвідали молодіжний форум «Стратегічна вечірка молоді Харківщини», що відбувся в Міському молодіжному центрі.

Захід дозволив зібрати разом представників та представниць громадських організацій, молодіжних працівників, лідерів шкільного та студентського самоврядування, представників волонтерських організацій та молодіжних рухів з метою обговорення та планування молодіжної політики в регіоні.

Курсанти мали унікальну можливість неформально поспілкуватися з однодумцями, поділитися своїм досвідом,розказати про свої ідеї та долучитися до стратегічного плану заходів на 2022 рік.

Вони також представили присутнім діяльність Школи наукового лідерства факультету № 1 ХНУВС. Курсант Євген Шевченко підготував презентацію про основні досягнення Школи, діяльність профільних центрів, освітні технології, методичні матеріали та плани на майбутнє. Окремо курсантка Юлія Шелест розповіла про археологічні розкопки спільно з ГО «Союз пошукових загонів України» на території Балаклійського району, під час яких було знайдено загиблих бійців часів Другої світової війни, встановлено їх особистість і відправлено рідним на подальше поховання.

ВЗГ ХНУВС