Старший викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки Харківського національного університету внутрішніх справ підполковник поліції Володимир Євтушок та командир РПСПОП «СХІД» старший лейтенант поліції Сергій Богдановський на базі роти особливого призначення «СХІД» ГУНП України в Харківській області організували та провели з курсантами 1 курсу факультету № 3 інструктивно-методичні заняття. За участі інспектора групи тактико-спеціальної підготовки РПСПОП старшого лейтенанта поліції Світлани Фурсової з тактичної медицини за темами: «Техніки накладання турнікета на верхні та нижні кінцівки» та «Порядок надання домедичної допомоги постраждалим при судомах».

Зі старшим інспектором групи тактико-спеціальної підготовки РПСПОП старшим лейтенантом поліції Сергієм Рассохою проведено заняття з тактичної підготовки за темою «Способи входу у приміщення та їх огляд».  

Використання практичних форм занять та квестових технологій сприяють набуттю курсантами навичок, що стануть їм в нагоді під час несення служби.

ВЗГ ХНУВС