Старший викладач кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 ХНУВС Сергій Матвеєв з метою профорієнтаційної роботи зустрівся зі студентами Державного вищого навчального закладу «Харківський коледж текстилю та дизайну».

Викладач університету ознайомив студентів із Харківським національним університетом внутрішніх справ, з історію його створення, розповів про спеціальності, за якими можна отримати вищу освіту за ступенями «бакалавр» і «магістр», про особливості вступу до ХНУВС у 2022 році. Він також запросив студентів 17 грудня 2021 року о 12.00 на День Святого Миколая взяти участь у заходах, що проводитимуться в університеті.

Від імені керівництва факультету № 6 Сергій Матвеєв вручив грамоти та сертифікати студентам коледжу, які стали учасниками науково-творчого конкурсу «Як викрити фінансового шахрая?».

Представник університету зустрівся з директоркою коледжу Оленою Ємельяновою та її замісницею Любов’ю Нєнаховою та обговорив з ними перспективи подальшого співробітництва.

ВЗГ ХНУВС