Відбулася онлайн-зустріч керівного складу Харківського національного університету внутрішніх справ «Особливості вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ 2022 року» з майбутніми випускниками закладів середньої освіти та навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації м. Харкова, Харківської, Полтавської, Дніпропетровської, Запорізької, Житомирської та Черкаської областей.

На численні запитання учнів шкіл, ліцеїв, коледжів відповідали проректор університету Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, декан факультету № 6 Оксана Брусакова, представники інших факультетів, приймальної комісії , структурних підрозділів вишу.

Молодь ознайомили з Харківським національним університетом внутрішніх справ, факультетами та спеціальностями, за якими готують фахівців, розповіли про терміни навчання та подальше працевлаштування, про умови та порядок подання заяв (анкет) для вступу на навчання за державним замовленням, про правила прийому на навчання за кошти юридичних і фізичних осіб.

ВЗГ ХНУВС