Наукова бібліотека Харківського національного університету внутрішніх справ знову отримала в дарунок новеньке видання від професора кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 доктора юридичних наук Олександра Юхна.

У методичних рекомендаціях «Розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, лікарських засобів із використанням сучасних телекомунікаційних та інших технологій» / [М. Цуцкірідзе, С. Гайду, О. Юхно, В. Бурлака, В. Носов та ін.] наведено кримінально-правову та криміналістичну характеристику, механізм документування та розслідування безконтактних збутів наркотичних засобів через мережу Інтернет, зокрема з використанням телефонних дзвінків і Інтернет-месенджерів та здійснення «закладок». Наведено механізм документування та розслідування збутів наркотичних засобів через мережу Інтернет при здійсненні оплати за наркотичні засоби криптовалютою.

Видання буде корисним для практичних працівників органів досудового розслідування, студентів і курсантів навчальних закладів юридичної спрямованості.

ВЗГ ХНУВС