За ініціативи доцентки кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Наталії Дуравкіної студенти Аміна Приходько, Дмитро Красуля, Марина Квасова, Дарина Приходько, Андрій Полулях, Владислав Пустовий, Ірина Омельченко, Богдан та Анастасія Калініченко взяли участь в антикорупційній грі-розслідуванні «Слідство веде НАБУ» до Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Гра створена для студентів-юристів, журналістів-розслідувачів, громадських активістів, які викривають корупцію, а також для молодих слідчих, які розпочинають кар’єру у правоохоронних органах. Для успішного проходження гри необхідно провести низку слідчих дій, зібрати докази, повідомити особі про підозру, скерувати справу до суду.

Інтерактивний формат та унікальні матеріали курсу допомогли підвищити знання та навики у викритті незаконних дій чиновників. На кожному етапі гри є відео з порадами від експертів.

Щоб почати власне розслідування, слід зайти на «Навчальну платформу» у вкладці «Відкритий офіс», зареєструватися та натиснути «Почати».

Інтерактивний курс Національне бюро розробило спільно зі студією онлайн-освіти «EdEra» за підтримки Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні.

Сумська філія ХНУВС