Студенти факультету № 6 ХНУВС разом зі своєю кураторкою – доценткою кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології Вікторією Вінцук відвідали музей університету.

Екскурсію провів директор музею ХНУВС фахівець відділення дозвілля відділу соціально-гуманітарної роботи Андрій Прохоров. Студентів ознайомили з фондовою колекцією артефактів, документальних матеріалів, присвячених історії створення та подальшому розвитку університету, а також з історією органів внутрішніх справ України та поліції деяких інших країн світу. Студенти дізналися про розвиток правоохоронних органів України та досягнення й традиції, якими славиться наш заклад вищої освіти.

Колекція музею суттєво поповнена за останні роки, тому для студентів – це нові враження. На виставці представлено зброю та військове спорядження попередніх часів. Надзвичайно цікавою є унікальна колекція військової форми від радянських часів до сучасності. Студенти оглянули також експозиції, присвячені діяльності поліції під час огляду місця події та дорожньо-транспортної пригоди.

Захід проводився згідно з діючими карантинними нормами.

ВЗГ ХНУВС