Старша викладачка кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Юлія Митрофанова та заступник голови Ради адвокатів Харківської області, член президії Харківської обласної колегії адвокатів, кандидат юридичних наук, адвокат з великим досвідом роботи Олександр Гунченко провели бінарне заняття для студентів третього курсу факультету № 6 з навчальної дисципліни «Кримінальне право».

Під час обговорення питань, винесених на розгляд семінарського заняття, Олександр Гунченко розповів студентам про практичну діяльність, наголосив на важливості знань кримінального права та законодавства в цілому. Студенти ставили багато запитань, на які Олександр Вадимович відповідав прикладами з особистої практики, що ще більше викликало інтерес у учасників семінару.

Наприкінці бінарного заняття адвокат Олександр Гунченко наголосив на старанному вивченні дисципліни та навчанні в університеті для подальшої діяльності в практичних підрозділах. Отримані поради та настанови неодмінно стануть у нагоді студентам під час подальшої професійної роботи на практиці.

ВЗГ ХНУВС