Відбулася онлайн-зустріч керівного складу Харківського національного університету внутрішніх справ, представників факультетів, приймальної комісії з майбутніми випускниками закладів середньої освіти територіальних громад Чугуївського та Харківського районів Харківської області.

На численні запитання випускників шкіл, ліцеїв, коледжів відповіли перший проректор університету Дмитро Швець, помічник ректора Віктор Слиш, декан факультету № 4 полковник поліції Ігор Назаренко, заступниця відповідального секретаря приймальної комісії Марина Давидова, представники інших структурних підрозділів вишу.

 Молодь ознайомили з Харківським національним університетом внутрішніх справ, факультетами та спеціальностями, за якими готують фахівців, розповіли про терміни навчання та подальше працевлаштування, про умови та порядок подання заяв (анкет) для вступу на навчання за державним замовленням, про правила прийому на навчання за кошти юридичних і фізичних осіб.

До участі у зустрічі було також запрошено керівників відділів освіти територіальних громад, директорів шкіл, представників місцевих органів влади, майбутніх курсантів, студентів та їх батьків, представників ГУНП у Харківській області та ін.

ВЗГ ХНУВС