Представники факультетів Харківського національного університету внутрішніх справ – учасники «Тижня англійської мови», – взяли участь у фінальному змаганні – конкурсі мультимедійних презентацій англійською мовою.

За допомогою мультимедійних засобів автори, застосувавши творчий підхід, яскраво й оригінально розповідали про напрями підготовки та навчання на факультеті, про науково-дослідну роботу, якою вони займаються, про спортивні досягнення, культурно-масові заходи та про цікаві моменти дозвілля.

Члени журі у складі завідувача відділення інформаційно-технічного відділу Володимира Мальцева, завідувача відділення практичного навчання навчально-методичного відділу Сергія Марчишина та викладачів кафедри іноземних мов відзначили високий рівень виконання презентацій, які супроводжувалися усними коментарями англійською мовою. Творча робота настільки усіх захопила, що  курсанти факультетів № 1 і № 3 створили справжні фільми про свої факультети. Рішенням журі переможцем був визнаний факультет № 3, а ІІ місце розділили факультети № 4 та № 6.

 

ВЗГ ХНУВС