Харківський національний університет внутрішніх справ відвідали спостерігачі Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні Джеймс Н. Сперос, Ахмет Базер, Пітер Керн та Алессандро Нанні. Вони зустрілись з ректором університету полковником поліції Валерієм Сокуренком та проректорами навчального закладу. Гостей ознайомили з основними напрямами діяльності університету для сприяння реформуванню правоохоронних органів України.

Також спостерігачі Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні взяли участь у відеолекторії «Молодіжні контактні групи, що працюють за підтримки Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні» та круглому столі «Україна в сучасному світі – питання та відповіді», які відбулись в університеті 7 квітня поточного року.

Мета проведення цих заходів – сприяння вивченню англійської мови для розширення доступу здобувачів вищої освіти університету до світових економічних, соціальних, освітніх культурних можливостей, та забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору тощо.

Під час перебування в університеті гості ознайомилися з матеріально-технічною базою університету, оглянули спортивні майданчики, навчально-тренувальні полігони, аудиторії для занять тощо.

 

ВЗГ ХНУВС