Завідувач кафедри трудового та господарського права, професор Костянтин Мельник і доцент кафедри Іван Бригадир взяли участь у засіданні круглого столу, присвяченого 40-річчю кафедри соціального права (трудового, аграрного та екологічного права) юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Учасників засідання круглого столу привітав у он-лайн режимі  перший завідувач кафедри соціального права, а нині проректор Хмельницького університету управління та права, професор Радомир Кондратьєв, який цього року відзначатиме свій 90-річний ювілей. Про історію та сьогодення кафедри соціального права йшлося у виступі її теперішнього завідувача, професора Пилипа Пилипенка, який детально розповів про період становлення кафедри, яку наказом Міністерства освіти УРСР було створено 1 квітня 1976 р. шляхом реорганізації кафедри цивільного права та процесу.

Костянтин Мельник від імені Харківського національного університету внутрішніх справ привітав колектив кафедри-ювіляра, зазначивши, що кафедра, яку  він очолює, та кафедра соціального права вже давно й плідно співпрацюють і окреслив напрямки подальшої співпраці.

 

ВЗГ ХНУВС