На кафедрі правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 ХНУВС, яка стала організатором Науково-творчого конкурсу з фінансової безпеки та фінансових розслідувань «Як викрити фінансового шахрая?», підсумовано результати наукового змагання. Конкурс був направлений не лише на профорієнтаційну роботу з випускниками закладів середньої та фахової передвищої освіти різних регіонів України, а також на підвищення їх фінансової грамотності. Такі інтелектуальні заходи є гарним стимулом для проведення наукових досліджень випускників, сприяють реалізації здібностей та популяризації досягнень фінансової науки.

До складу журі увійшли: декан факультету № 6 Оксана Брусакова, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Ольга Гетманець і представники цієї ж кафедри – Олексій Шуміло, Вікторія Фурса, Сергій Матвєєв, Ірина Василько, Дар′я Коробцова.

У майбутніх абітурієнтів конкурс викликав великий інтерес до спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування.

Компетентне журі перевірило 240 конкурсних робіт. За підсумками конкурсу призові місця вибороли:

І місце – Дар’я Бублик;

ІІ місце – Катерина Виноградська;

ІІІ місце – Марія Крижановська;

ІV місце – Віталій Сахно;

V місце – Віталіна Усик.

В одинадцятку кращих увійшли: Владислав Мирошниченко, Анна Шмиголь, Карина Ряснянська, Денис Голозубов, Марія Пилипенко, Анна Удовіченко, Ліліана Поп, Анастасія Василенко, Євгеній Пікалов, Діана Цюзь, Дар’я Білан.

За додаткові зусилля окремо були відзначені: Ілля Кімнатний (як наймолодший учасник), Максим Чміль (надання відео до своєї конкурсної роботи).

Усі учасники конкурсу отримають сертифікати.

Вітаємо переможців Науково-творчого конкурсу з фінансової безпеки та фінансових розслідувань і бажаємо подальших успіхів, наукових звершень, натхнення в обраній справі, яскравих ідей і нестримної жаги до пізнання нового!

Усіх переможців очікуємо на урочисте нагородження за адресою: м. Харків, вул. Льва Ландау, 27. Про дату та час буде повідомлено додатково.

ВЗГ ХНУВС